Da li je ovo bio Boaćijev poslednji gol za Zvezdu?

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći postigao je gol za Crvenu zvezdu u 84. minutu 156. derbija i to bi mogao da bude njegov poslednji gol u crveno-belom dresu.

Izvor: MLJ

Sreda, 13.12.2017.

19:53

Da li je ovo bio Boaćijev poslednji gol za Zvezdu?
StarSport

Igrač koji je preko Đenoe i Sasuola, Atalante, Elčea i Latine došao u Zvezdu početkom prošle godine, mogao bi od januara 2018. karijeru da nastavi negde drugde.

Generalni direktor kluba sa "Marakane" Zvezdan Terzić rekao je da će posle uspešne polusezone i 14 golova u Superligi, te još sedam u Ligi Evrope Boaći verovatno otići.

Napadač iz Gane je protiv Partizana dao svoj 15. gol na 13 utakmica, a najviše je postigao protiv Rada, čak četiri.

Zvezda se u 156. "večitom derbiju" izvukla u "pet do 12" i ostala na +9 na tabeli u odnosu na Partizan sa 57 bodova pred zimsku pauzu.

Ukoliko zaista ode, Ričmonda Boaćija bi barem privremeno mogao da odmeni Aleksandar Pešić koji je takođe bio efikasan ove jeseni u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: