Olerdajs: Božićna žurka je otkazana

Menadžer Evertona Sem Olerdajs otkazao je klupsku proslavu Božića jer smatra da zbog trenutne forme njegovi igrači nisu zaslužili opuštanje.

Izvor:

Sreda, 13.12.2017.

15:52

Olerdajs: Božićna žurka je otkazana
Getty images

"Otkazao sam Božićnu žurku jer smatram da je bespotrebna u ovom trenutku zbog pozicije na tabeli kada sam ja došao u klub. Rekao sam igračima da ćemo se videti kada prođu praznici i družiti kada za to dođe pravi trenutak", izjavio je iskusni menadžer, koji je na Gudison park stigao pre dve nedelje i debitovao u ubedljivoj pobedi protiv Vest Hema 4:0, dok je u gradskom derbiju sa Enfilda doneo bod.

Olerdajs je govorio i o negativnom uticaju društvenih mreža na atmosferu u ekipi.

"Veoma je važno za igrače da u vremenu društvenih mreža ne budu previše viđeni kako uživaju van terena. Sada kada smo u boljoj poziciji na tabeli, žurka nam nije potrebna", izjavio je menadžer Evertona, istakavši da su njegovi igrači zaslužili odmor, ali ako ga neki fudbaler nazove tokom pauze i izjavi da je u problemu, biće u dodatnoj nevolji i sa njim.

Everton je neporažen na prethodna tri meča koliko Olerdajs vodi ekipu, sa dve pobede i remijem stigli su od 17. do 10. mesta, a u sredu uveče gostuju Njukaslu – gde će pokušati da nastavi uspešan niz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: