Braća Bol pojačala nepoznati litvanski klub

Jedna od najnovijih, ali i svakako najnapornijih američkih sapunica gotova je – Lianđelo i Lamelo Bol potpisali su ugovore sa litvanskim Prienu Vitautasom.

Izvor:

Utorak, 12.12.2017.

09:23

Braća Bol pojačala nepoznati litvanski klub
Getty images

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu, očekuje se da će se treninzima priključiti početkom januara, a potpisali su ugovore do kraja sezone.

"Naš klub je uzbuđen zbog dolaska Lianđela i Lamela. Posvećeni smo njihovom dugoročnom uspehu i razvoju u profesionalne košarkaše", rekao je sportski direktor tima iz Vitautasa Vilius Vaitkevičius.

Lavar Bol, njihov otac, odlučio je da povuče obojicu iz škole, Lianđela sa koledža, a Lamela iz srednje škole.

Lianđelo je 1998. godište i ima 19 godina, dok je Lamelo tri godine mlađi. Obojica se smatraju za talente, međutim i ne za tolike kao njihov stariji brat Lonzo, drugi pik na letošnjem draftu, koji od ove sezone nastupa za Los Anđeles Lejkerse.

Vitautas posle 13 odigranih rundi ima četiri trijumfa i devet poraza i zauzima sedmo mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: