Van Gal: Murinjov Junajted dosadniji od mog

Luj Van Gal, nekadašnji menadžer Mančester junajteda, rekao je da Žoze Murinjo igra suviše defanzivno.

Izvor: B92

Utorak, 12.12.2017.

09:05

Van Gal: Murinjov Junajted dosadniji od mog
Photo by Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images

Holandski stručnjak koji je posle epizode sa ‘Crvenim đavolima’ završio trenersku karijeru, kritikovao je Portugalca i rekao da mediji ne prikazuju pravu sliku.

"Ako me pitate kako je bilo u Junajtedu, rekao bih da mi je to najbolja godina ikada, imajući u vidu okolnosti u kojima sam radio. Igrali smo fudbal koji je bio poprilično dobar, ali nije bio fudbal koji se ceni u Engleskoj. Sada, kada pogledam Junajted, moram da zaključim da Murinja ne kritikuju, iako je njegov fudbal mnogo dosadniji", rekao je Van Gal.

On je posle mančesterskog derbija u kojem su ‘Građani’ slavili sa 2:1 kazao da Junajted nije imao nikakve šanse.

"Pre bih gledao Siti nego Junajted – potreban vam je kvalitet u timu i jasno je da Siti ima bolju ekipu. Ono što Junajted igra sada je defanzivni fudbal, a ja sam uvek igrao napadački. Dokaz toga je da su protivnici uvek ‘parkirali autobus’. Sada to ne rade jer Murinjo igra suviše defanzivno", dodao je Holanđanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: