Filipović: Podmlađena Crna Gora nas ne zavarava

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je da je njegova ekipa spremna za dobru igru i rezultat protiv Crne Gore u Svetskoj ligi.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 11.12.2017.

19:17

Filipović: Podmlađena Crna Gora nas ne zavarava
Getty Images

"Odigraćemo najbolje što možemo. Zdravi smo, raspoloženi, spremni za dobru igru i rezultat", rekao je Filipović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije u utorak u Nišu dočekuju Crnu Goru u drugom kolu Grupe A Svetske lige.

"Nišlije su uvek sjajan domaćini, naš igrač više i verujem da će tako biti i ovoga puta", rekao je Filipović.

Na konstataciju da protivnik dolazi u podmlađenom sastavu, ali sa sjajnim Aleksandrom Ivovićen na čelu, Filipović je istakao da je Crna Gora u svakom sastavu jaka i da ima najviše ambicije.

"Njihov sastav ne treba da nas interesuje, da nas zavara i sigurno je da će se rasterećeni želeti da odigraju maksimalno dobro. Naš kvalitet moramo da dokažemo u bazenu", rekao je Filipović.

Duško Pijetlović nije igrao u Zrenjaninu protiv Rumunije u prvom kolu Svetske lige, a sada je ponovo u timu. On je naveo da je njegova ekipa spremna i da očekuje pobedu.

"Može problem da bude što smo u klubovima širom Evrope, što umesto Lazića nemamo igrača iz srpskog kluba. To nije dobro. Najbolje je bilo kada su jaki bili Partizan, Zvezda, Radnički i Vojvodina. Drago mi je što idemo u Niš, uvek je lepo igrati na Čairu. Crna Gora ima mlad tim, to je zapravo pojačani Jadran, a selektor je trener Jadrana. Verujem da nismo ni mi loši", rekao je Pijetlović.

Utakmica se igra od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: