Klop besan: Sudija je otvorio vrata Evertonu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije bio zadovoljan remijem svog sastava protiv Evertona 1:1 na svom terenu u 16. kolu Premijer lige.

Izvor: MLJ

Nedelja, 10.12.2017.

19:55

Klop besan: Sudija je otvorio vrata Evertonu
Getty Images

Klop je optužio glavnog arbitra meča Krisa Posona da je pomogao gradskom rivalu "Redsa" da postigne jedini gol iz penala u 76. minutu.

Dejan Lovren je oborio Kalver-Levina u kaznenom prostoru, Poson je svirao penal.

"Ne mogu da verujem da se ovako nešto svira u utakmici koju samo jedan tim pokušava da dobije, a drugi nije ni ušao u naš šesnaesterac i da se drugom timu ovako 'otvaraju vrata'. Po mom razumevanju fudbala ono nije bio penal", rekao je Klop za Skaj.

On je kasnije u raspravi sa novinarom rekao da može da razgovara samo sa nekim ko razume fudbal.

Menadžer Evertona Sem Olerdajs je istu situaciju video sasvim drugačije.

"Može on da kuka koliko hoće, ali to je penal. Veoma je hrabra odluka, ali mislim da je ispravna", rekao je Olerdajs.

Liverpul je prethodno lepim golom Mohameda Salaha poveo u finišu prvog dela igre, a Everton je iz igre imao samo jedan udarac u okvir gola. I pored toga što je Klopova ekipa šutirala čak 22 puta ka golu Pikforda, on je savladan samo jednom, koliko i njegov kolega sa gola Liverpula Simon Minjole.

Liverpul je ostao četvrti na tabeli Premijer lige sa 30 bodova , dok je Everton deseti sa 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: