Ćirić: Da Partizan ponovo bude težak zadatak

Trener Partizana Stefan Ćirić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi Olimpijakos, koga vidi kao jednog od favorita za osvajanje Lige šampiona.

Izvor:

Petak, 08.12.2017.

14:32

Ćirić: Da Partizan ponovo bude težak zadatak

"Pokazali smo da Partizan može da zada teške zadatke jakim timovima. Pokušaćemo to opet. Nemamo problema sa povredama. Kapiten Dimitrije Rističević se vratio u tim pošto se oporavio", rekao je Ćirić u najavi utakmice.

Partizan je poslednji na tabeli Grupe A posle tri kola Lige šampiona sa tri poraza, dok je Olimpijakos prvi sa dve pobede i remijem.

"Olimpijakos je, po mom mišljenju, jedan od favorita za evropsku titulu. Njihovi rezultati u prva tri kola Lige šampiona i prvo mesto u Grupi A nisu iznenađujući. To je odličan tim koji je postepeno građen", ocenio je Ćirić.

Trener grčkog kluba Teodoros Vlahos rekao je da njegov tim želi da nastavi s pobedama, posle velikog trijumfa nad Brešom.

"Partizan ima mlad tim i dolazi iz Srbije, jedne od najboljih svetskih škola. To je jedan od najvećih klubova u istoriji evropskog vaterpola. Moramo da poštujemo rivala, ali i naše napore", rekao je Vlahos.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.30 u Atini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: