Alimpijević: Pobeda nad Realom u drugom planu

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegovi košarkaši pobedom nad Igokeom žele da naprave najbolju uvertiru za Efes.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 03.12.2017.

14:33

Alimpijević: Pobeda nad Realom u drugom planu
Starsportphoto

"Trijumf nad Realom je već stavljen u drugi plan jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za Efes u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga", rekao je Alimpijević uoči utakmice.

Zvezda će u ponedeljak u 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Igokeu u 10. kolu ABA lige.

Alimpijević je kazao da je Igokea pokazala ambicije da se nadje medju četiri najbolje ekipe u regionalnom takmičenju.

"Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni", kazao je Alimpijević.

Trener crveno-belih je pozvao navijače da u što većem broju dodju u dvoranu i podrže igrače u važnoj utakmici.

Košarkaš beogradskog kluba Nemanja Dangubić pozvao je na oprez protiv Igokee jer očekuje tešku utakmicu protiv veoma kvalitetne i iskusne ekipe.

"Nema opuštanja nakon Madrida jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom. Utakmica sa Realom je već arhivirana i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama", rekao je Dangubić.

Ulaznice za utakmicu prodaju se u poslovnicama Eventima, a na dan meča će biti i na blagajni hale "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: