Vladimir Putin na žrebu za Svetsko prvenstvo

Predsednik Rusije Vladimir Putin prisustvovaće žrebu za Svetsko prvenstvo naredne godine.

Izvor:

Petak, 01.12.2017.

09:53

Vladimir Putin na žrebu za Svetsko prvenstvo
Getty images

Kako su preneli ruski mediji, tu informaciju potvrdila je pres služba Kremlja.

Žreb će početi u 16.00, a voditelji ceremonije biće legendarni engleski fudbaler Gari Lineker i ruska sportska novinarka Marija Komandnaja.

Prilikom izvlačenja kuglica pomagaće i Dijego Armando Maradona, Nikita Simonjan, Loran Blan, Gordon Benks, Fabio Kanavaro, Kafu, Dijego Maradona, Karles Pujol i Dijego Forlan.

Putin će se pre ceremonije u Kremlju sastati sa zvezdama svetskog fudbala koje će učestvovati na svečanosti.

Među njima će još biti Ronaldo, Ronaldinjo, Pele, Ugo Sančes, Didije Drogba, Samjuel Eto i mnogi drugi.

Reprezentacija Srbije biće u četvrtom šeširu na žrebu, a njeni predstavnici u Moskvi biće predsednik saveza Slaviša Kokeza, sportski direktor Goran Bunjevčević i vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić.

Svetsko prvenstvo igraće se od 14. juna do 15. jula naredne godine u Moskvi, Kaljiningradu, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Kazanju, Nižnjem Novgorodu, Samari, Saransku, Rostovu, Sočiju i Jekaterinburgu.

Mundijal će biti otvoren 14. juna na stadionu Lužniki u Moskvi utakmicom u kojoj će igrati domaćin Rusija, a na istom mestu će se 15. jula igrati i finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: