Realov recept – monopol; Sledeća meta – Ikardi

Mauro Ikardi bi prema navodima španskih medija u kojima prednjači Marka, vrlo brzo mogao da počne da traži novu adresu za stanovanje.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 30.11.2017.

17:11

Realov recept – monopol; Sledeća meta – Ikardi
Getty images

Ikardi je u poslednja tri meseca nova top "zverka" na tržištu fudbalera jer u Interu ide odlično, a on konstantno daje golove.

Na vrhu liste zainteresovanih je Real Madrid koji bi mogao da ponudi 110 miliona evra za otkup argentinskog napadača. Inter, trenutno drugpolasirani u Seriji A želi da mu ponudi novi ugovor i time mu dodatno povisi cenu.

Razlog za nezadovoljstvo u Madridu je trenutna forma "Kraljevskog kluba" koji je sa 27 bodova četvrti u LaLigi, iza Atletiko Madrida koji ima isto toliko uz bolju gol razliku. Valensija ima 31, a vodeća Barselona 35.

Dok u Realu gledaju kako da pojačaju svoj napad, u Interu nameravaju da povećaju platu svom 24-godišnjem špicu sa pet na sedam miliona evra godišnje.

I mada je sam Ikardi pre nekoliko dana rekao da se ne bi javio na telefon ako Real pozove, veliki novac je teško odbiti. Njegovih 15 golova u Seriji A je dovoljna preporuka za tim iz Madrida koji je poznat da kupuje "sve skupo" što na tržištu u određenom trenutku vredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: