Partizan časti "grobare" – besplatno na Spartak

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će ulaz na predstojeću utakmicu protiv Spartaka, u 18. kolu Superlige Srbije, biti besplatan.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

15:55

Partizan časti
Foto: StarSport

Duel između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima SL igra se u nedelju od 17 časova na stadionu u Humskoj.

Fudbaleri Partizana u četvrtak su pobedili Jang Bojs 2:1 i kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope izborili plasman u nokaut rundu, prvi put posle 13 godina.

"Posle sjajne igre, odličnog rezultata i plasmana u eliminacionu fazu Lige Evropa, a sa željom da zahvalimo navijačima Partizana koji su pomogli da se izbori proleće u Evropi, UO FK Partizan je odlučio da omogući besplatan ulazak na tribine 'Hrama fudbala' za nedeljni meč protiv Spartaka. Dodjite, podržite ekipu, ovi momci to zaslužuju", navodi se u saopštenju crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: