Najgori dočekuje najbolji napad Evrolige

Duel devetog kola Evrolige između Unikahe i CSKA (petak, 20:45) predstavlja okršaj najgoreg i najboljeg napada u ligi.

Izvor: AK

Petak, 24.11.2017.

13:38

Najgori dočekuje najbolji napad Evrolige
Foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Igrači španskog tima prosečno beleže tek 71,3 poena po meču, dok "Armejci" u proseku ubacuju 88,4 poena.

Problem Andalužana "leži" u očajnom šutu za tri poena (28,5%), a najpouzdaniji igrač u završnici je Nemanja Nedović sa prosekom od 14,2 poena po meču.

Koliki otpor može da pružu Unikaha "Armejcima"? Kvota da će domaćin izgubiti sa manje od 11,5 poena razlike je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Evrolige.

Unikaha je pri dnu tabele, na deobi 12-14. pozicije sa po tri pobede, a nalazi se u seriji od četiri pobede u svim takmičenjima.

"Tokom ovakvih negativnih serija svaki naredni meč je olakšanje. Znamo da se ovakve stvari dešavaju, ali je bitno što pre izaći iz njih. Naučili smo neke lekcije u poslednje vreme", rekao je trener Unikahe Đoan Plasa.

CSKA je uoči devetog kola delio prvu poziciju na tabeli sa Olimpijakosom sa po šest pobeda, a pirejski tim je u međuvremenu zabeležio pobedu u Italiji.

"Očekuje nas novo teško gostovanje. Unikaha je bila konkurentna u skoro svakom meču ove sezone. Nedostaju nam trojica igrača zbog reprezentacija. Moramo biti koncentrisani", rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: