Davidovac: Dobro sam se snašao

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da su utakmicu protiv ekipe Baskonije prelomili laki poeni u završnici.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

09:58

Davidovac: Dobro sam se snašao
Foto: StarSport

Crveno-beli su izgubili na svom terenu od Baskonije iz Vitorije sa 85:81 u devetom kolu Evrolige. Zvezdi je ovo sedmi poraz i nalazi se na poslednjem, 16. mestu, dok je Baskonija 10. sa četiri pobede i pet poraza.

"Stigli smo ih, i lako su nam dali neke zicere, a mi smo promašili. Dali su nam neke trojke i to je prelomilo. Ovo su utakmice koje prelama neka stvar, jedan šut, jedan skok tako da mislim da su ovog puta prelomili neki laki poeni na kraju i Timine trojke", rekao je sinoć Davidovac. "Težak poraz za nas, imali smo šansu da pred domaćom publikom pobedimo i vratimo se na neki pobednički kolosek što se tiče Evrolige, i ako nam je prioritet ABA liga što se svakako zna. Imali smo šansu, u prvom poluvremenu smo gubili sa više poena razlike, dok smo u drugom uspeli da nadoknadimo to. Imali smo egal utakmicu i na kraju smo izgubili, nažalost", dodao je mladi košarkaš Zvezde.

Davidovac je na terenu proveo deset minuta i zabeležio sedam poena, dve asistencije i imao jednu ukradenu loptu.

"Ovo mi je prva evroligaška utakmica koju sam igrao malo duže. Igrao sam na pleju, odmarao sam Ročestija. Dobro sam se snašao u smislu da sam imao pored sebe igrače, odnosno još četvoricu igrača koji su me ispratili maksimalno i olakšali mi koliko su mogli. Sve u svemu dobro je bilo", rekao je Davidovac.

Drago mu je što je Zvezdinom timu, ali smatra da im još uvek nedostaje iskustvo i dodao da se nada da će njegova ekipa u nastavku igrati sve bolje.

"Treba celoj ekipi veliko iskustvo, mislim da će to vremenom doći. Veliko iskustvo za mene, ovo mi je prva godina i drago mi je što igram. Drago mi je da sam sa ovakvom ekipom, tako da nadam se da će vremenom biti sve bolje", rekao je Davidovac.

U narednom kolu crveno-beli gostuju Real Madridu, dok će ekipa Baskonije ugostiti Fenerbahče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: