Đukić: Oni su ispred Bazela koji je pobedio MU

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je posle Jang Bojsa da je njegova ekipa uradila veliki posao, ali da se tu ne završavaju ambicije u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

07:57

Đukić: Oni su ispred Bazela koji je pobedio MU
Foto: StarSport

Crno-beli su pobedom nad švajcarskim timom sa 2:1 izborili prvi plasman u prolećni deo sezone u Evropi posle 13 godina.

"Čestitam mojoj ekipi na borbenosti i karakteru. Odigrali su vrhunsku utakmicu, igrači su pravi heroji. Svi zajedno smo ostvarili veliki uspeh, ali ovde se nećemo zaustaviti. Momci su željni uspeha i rada, ova grupa je vrhunska", izjavio je Đukić.

Đukić je govorio o značaju pobede i podsetio da je savladana ekipa koja je ispred Bazela, koji je juče pobedio Mančester junajted u Ligi šampiona. "Kupio sam vremena ovoj ekipi da napreduje. Ovde se stvaraju velike tenzije u kojima je nemoguće igrati, ogroman je pritisak. Bio sam u mnogim klubovima, ali nigde nije teško kao ovde. Igrači su pokazali klasu i kada igramo kao ekipa ne postoji limit", dodao je trener Partizana.

On je naglasio da ekipa i u Kijevu ide na pobedu protiv Dinama za pohod na prvo mesto B grupe.

"Psihološki je primljeni gol uticao na nas, ali smo se izborili i ostvarili veliku pobedu. Igrači će biti slobodni do subote, ali na ćošku čeka Spartak", rekao je Đukić.

Trener Jang Bojsa Adi Hiter izjavio je da konačan rezultat meča ne oslikava pravo stanje na terenu.

"Vodili smo otvorenu borbu protiv Partizana. Kada pogledam učinak mogu da kazem da rezultat ne oslikava stanje na terenu. U drugom poluvremenu smo imali šanse, ali je falio završni pas", izjavio je Hiter.

Hiter je dodao da Partizan ima nekoliko interesantnih fudbalera, poput Jankovića, Tavambe, Pantića i da uz povoljan žreb mogu daleko da stignu u Ligi Evrope.

Crno-beli u poslednjem kolu 7. decembra gostuju Dinamu u Kijevu, a žreb parova šesnaestine finala je 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: