Večiti u Evropi: Za slavu, istoriju i novac

Crvena Zvezda čeka proleće u Evropi već 25 godina, Partizan 13, a zajedno nikada ga iste sezone nisu igrali.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2017.

11:30

Večiti u Evropi: Za slavu, istoriju i novac
Foto: Starsport

Večeras naši klubovi imaju priliku da naprave veliki uspeh, jer imaju meč lopte I u slučaju pobeda već i poslednjem kolu mogli bi da se spremaju za drugi deo sezone u Evropi.

U prvom susretu u Bernu Partizan i Jang Bojs su igrali 1:1, pa bi crno-bele u drugu fazu takmičenja mogla da odvedu i dva remija u poslednja dva kola.

S obzirom da je Dinamo izborio plasman, a da će protiv Skenderbega verovatno "overiti" i prvu poziciju u grupi, nema sumnje da će crno-beli imati velike šanse da u poslednjoj rundi osvoje bar bod protiv Ukrajinaca, iako će gostovati u Kijevu.

Međutim, srpski šampion prvo protiv Jang Bojsa ne sme da remizira sa rezultatom većim od 1:1, jer bi u slučaju 2:2, 3:3 i slično prednost imali Švajcarci, zbog većeg broja golova u gostima u međusobnom dvomeču. Poraz u Beogradu od Bojsa bi skoro izvesno značio eliminaciju za tim Miroslava Đukića, jer je teško očekivati da Skenderbeg u toj situaciji može izbeći neuspeh u Bernu u poslednjem kolu.

Kvota da će i Partizan i Zvezda proći dalje i igrati na proleće u Evropi je 3,10. Pogledajte sve kvote MOZZARTA u specijalu Liga Evrope.

S druge strane, i Zvezda sve ima u svojim rukama za tri nedelje, pobeda u Borisovu značio bi za crveno-bele prvo proleće u Evropi još od 1992. godine!

Kvota da će pobediti i Zvezda i Partizan u okviru MOZZARTOVE akcije Patriotski tiket je 8,00!

Zvezdi ni remi u Borisovu ne bi bio mali, jer bi tako i u poslednjem kolu imala sve u svojim rukama, a na svojoj strani bi imala i verovatno 50.000 vatrenih navijača protiv nemačkog Kelna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: