Hej se okliznuo i oštetio mišić, pa odložio borbu

Bokser Dejvid Hej bio je primoran da odloži revanš sa Tonijem Beluom zbog povrede bicepsa tokom treninga.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 20.11.2017.

17:41

Hej se okliznuo i oštetio mišić, pa odložio borbu
Getty images

Meč između njih dvojice je bio zakazan za 17. decembar u Londonu, ali je Hej morao da se povuče, ali veruje da će boksovati 25. marta ili 5. maja.

"Teško mi je jer moram da odložim dugo čekani revanš bar do 25. marta ili 5. maja, čekamo raspored. Uprkos skorašnjim glasinama o povredama bio sam u odličnom stanju i na dobrim kampovima. Imao sam manje kilograma nego u poslednjih pet godina. Nisam mogao da dočekam povratak u ring. Bio sam spreman da ispišem kraj sage 'Hej-Belu'", rekao je Hej, prenosi Gardijan.

On je svoju sadašnju povredu opisao kao "nakaznu". Desila se u četvrtak, a u ponedeljak je morao na intervenciju. Naročito je bizaran način na koji se povreda desila jer se okliznuo niz stepenice, pokušao da se zadrži i nekako je uspeo da ošteti biceps.

"Bio sam na operaciji da to popravimo, bilo je prilično jasno i doktor i fizioterapeut ne sumnjaju da ću se potpuno oporaviti i da ću moći u teretanu na rehabilitaciju za nekoliko nedelja", dodao je Hej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: