Konte: Lako je sad zaboraviti da nismo imali Azara

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je posle utakmice sa ekipom Vest Bromiča da je Toni Pjulis dobar menadžer i da je uvek teško igrati protiv njegove ekipe.

Izvor:

Subota, 18.11.2017.

23:37

Konte: Lako je sad zaboraviti da nismo imali Azara
Getty images

"Pjulis je zaista dobar trener, s velikim iskustvom. On je bio trener mnogih timova i uvek je teško suočiti se s njim. Oni su dobar tim i pronaći će pravo rešenje", kazao je Konte.

Čelsi je na gostovanju pobedio Vest Brom sa 4:0 u utakmici 12. kola Premijer lige.

"Na kraju je ispalo da je utakmica bila laka, ali nije bila... Od početka sezone smo pod velikim pritiskom, bez obzira šta kaže Pjulis. Svaki tim je pod pritiskom", rekao je Konte.

Dva gola je postigao Eden Azar koga nije bilo u timu od početka sezona.

"Morata i Azar odlično sarađuju, sada su u dobroj formi... Sada je lako zaboraviti da smo sezonu počeli bez Azara", rekao je Konte.

Čelsi je drugi na tabeli sa 25 osvojenih bodova, devet manje od vodećeg Mančester sitija, dok je Vest Brom sada na 17. mestu sa deset bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: