Obradović: Nemoguće, teško mi je da shvatim...

Trener Fenerbahčea Željko Obradović nije bio zadovoljan igrom svog tima posle pobede nad CSKA u osmom kolu Evrolige.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

11:30

Obradović: Nemoguće, teško mi je da shvatim...
Getty images

Tim iz Istanbula je u uzbudljivom susretu slavio u Moskvi rezultatom 95:93.

"Bila je zaista teška utakmica. I mi i oni smo igrali u sredu, mi putujemo iz Istanula, oni iz Beograda. Prvih 16 minut odigrali smo odlično. Teško mi je da shvatim kako smo dozvolili protivniku da se vrati u igru, a imali smo samo jedan timski prekršaj. Za mene je to nemoguće. Vratili su se, taktički su vrlo, vrlo dobri“, rekao je Obradović i dodao:

"Mogli smo da pobedimo u regularnom delu meča, ali to je košarka i događaju se neverovatne stvari.Pobedili smo lidera Evrolige i ovaj trijumf će nam pomoći da povratimo samopouzdanje i nastavimo da igramo kao što smo to uradili u prvom poluvremenu".

Pobedu gostima doneo je Nikolo Meli, koji je u poslednjim desetinkama, postigao koš iz odbojke za pobedu.

"Otvorili su meč veoma dobro. I jedni i drugi su ostavili srce ma terenu, s tim što je Fenerbahče imao prednost u skokovima. Poznajem Željka i on poznaje mene kao osobu. Veoma dobro poznajemo i naše timove. Još smo na početku sezone. Moramo da budemo dosledni. Bio je ovo meč koji je lako mogao da ima drugačiji ishod. Odlučio je skok", naglasio je Itudis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: