Gardijan: Srbija 19. favorit, do uspeha ako...

Fudbalska reprezentacija Srbije 19. je favorit za osvajanje Svetskog prvenstva u Rusiji, smatra britanski list Gardijan.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 17.11.2017.

11:12

Gardijan: Srbija 19. favorit, do uspeha ako...
StarSport

Srbija, po mišljenju Gardijana, ima veće šanse da postane prvak sveta nego Kolumbija, Švajcarska ili Rusija, a manje od Maroka, Danske, Švedske ili Senegala koji su redom ispred "orlova" na toj listi.

U tekstu se navodi da je "zanimljivo to što je selektor Slavoljub Muslin dobio otkaz iako je u kvalifikacijama završio ispred Republike Irske i Velsa i sa samo jednim porazom u 10 mečeva, da Srbija ima veoma talentovanu ekipu sa predvodnicima Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Matićem, kao i da može da ostvari uspeh ukoliko se izbegnu podele koje su se dešavale u prošlosti".

Prvi favorit u Rusiji je branilac trofeja Nemačka, odmah iza su Brazil i Španija, a potom i Francuska, Belgija, Portugalija...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: