"Mene otac zlostavljao, kod Kirjosa je suprotno"

Nik Kirjos nikada ne putuje sam na turnire, uz njega je uvek majka Norlaila, a to mu pruža neophodnu sigurnost, smatra Jelena Dokić.

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

12:45

EPA/PETER KLAUNZER

Nekadašnja jugoslovenska i australijska teniserka, koja je ovih dana u centru pažnje svetske javnosti zbog knjige "Nesalomiva", pohvalila je sunarodnika i rekla da će mu podrška porodice pomoći da ostvari ciljeve.

"Ono što ja znam jeste da ima dobru porodicu koja predstavlja veliku potporu", rekla je Dokićeva.

Devojka rođena u Osijeku otkrila je da je tokom karijere proživljavala torturu oca Damira koji je tukao, vređao, zaključavao i učinio da joj život postane pravi pakao.

"Imala sam veoma tešku situaciju sa ocem koji me je zlostavljao, ali je kod Nika to potpuno drugačije – on ima sjajnu porodicu i veliku podršku. Kirjosu je potrebna porodica i zato ga ona prati na turu. Ponekad se muči kada je u inostranstvu, pa su mu potrebni ljudi sa kojima je dobar, a porodica je definitvno najbolji izbor", kazala je Jelena.

Ona je istakla da Kirjos ima priliku da napravi velike stvari u karijeri.

"Veliki san Kirjosov fan, volim način na koji igra. Ne želi trenera sa kojim će konstantno sarađivati i to je pošteno. Igra dobro i bez trenera. Njegov tenis je neverovatan i sigurno ga vidim kao osvajača Grend slemova i potencijalnog broja 1. Postoje nekada problemi u kojima se nađe, ali on priznaje i to je dobra stvar. Gledala sam mnogo njegovih mečeva, uživala, verujem i navijam za njega jer može da bude još bolji i uđe u top 10", zaključila je Dokićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: