Garsija: Evra nije smeo tako, ono nije navijač

Trener Olimpik Marseja Rudi Garsija rekao je da je Patris Evra nije smeo da reaguje na uvrede i provokacije navijača francuskog kluba uoči meča u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Petak, 03.11.2017.

15:43

Garsija: Evra nije smeo tako, ono nije navijač
Foto: Tanjug/AP Photo/Luis Vieira

Iskusni Francuz je nogom udario navijača zbog čega je dobio crveni karton pre početka meča sa Gimaraešom, a prete mu kazne od kluba i UEFA, koja je pokrenula disciplinski postupak zbog nasilničkog ponašanja.

"Patris je više nego iskusan fudbaler i ne sme tako da reaguje. Mi ne smemo da reagujemo na uvrede, toliko strašne i neverovatne, jer one dolaze od samo jednog navijača", rekao je Garsija.

Francuski Ekip navodi da su navijači Marseja, koji su bili odmah pored terena, tokom zagrevanja vređali Evru. On je prvo prišao navijačima da porazgovara sa njima, ali je "situacija vrlo brzo eksplodirala" pa je Evra nogom udario u glavu jednog navijača.

"On nije navijač Marseja, jer ne možete vređati svoje igrače, morate da budete uz njih", dodao je trener Olimpika posle poraza u Portugalu 1:0.

Evra (36), koji je sa Mančester junajtedom osvojio pet titula u Premijer ligi, u Marsej je stigao januara ove godine iz Juventusa.

On je, međutim, ove sezone upisao samo dva nastupa za Marsej u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: