Ražnatović o Zagorcu: Impresivno ste maštoviti

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović odgovorio je na spekulacije po pitanju budućnosti mladog srpskog košarkaša Radeta Zagorca.

Izvor: MLJ

Utorak, 31.10.2017.

08:15

Ražnatović o Zagorcu: Impresivno ste maštoviti
StarSport

Od sredine oktobra kada su Memfis Grizlisi otpustili srpskog košarkaša Zagorac je u potrazi za angažmanom, što se poslednjih dana intenziviralo pričom da će potpisati za jednog od "večitih".

Mediji prenose informacije da će Zagorac potpisati za Zvezdu zbog želje da igra Evroligu, bilo je i signala da su Partizan i Zvezda u borbi za njegov potpis, a Ražnatović odgovara da je sve to "mašta".

"Impresivna maštovitost srpskih košarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere R. Zagorca! Retko viđen nesklad informacija i realnosti", napisao je Ražnatović na Tviteru.

Zagorac nije uspeo da se izbori za mesto u timu "Grizlija" iako je imao i nekih dobrih partija tokom leta i predsezone. Spominjan je kao zamena za Marka Kešelja u timu Zvezde. Kešelj je u pobedi nad MZT Skopljem u ponedeljak odigrao 13 minuta i za to vreme je podelio tri asistencije i uhvatio tri skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: