Bogdanović: Ljut zbog promašaja, potrebni mečevi

Bogdan Bogdanović srećan je zbog debija u NBA ligi ali nije u potpunosti zadovoljan posle svog prvog meča.

Izvor: AK

Utorak, 24.10.2017.

10:47

Bogdanović: Ljut zbog promašaja, potrebni mečevi
Foto: Getty images

Srpski reprezentativac je postigao 12 poena u svom prvom nastupu u najjačoj ligi sveta, u porazu Sakramento Kingsa od Finiks Sansa 117:115.

"Kao što ste mogli videti u drugom poluvremenu nisam imao energije, biće mi potrebno nekoliko utakmica da se vratim u formu. Ljut sam na sebe što nisam postigao više poena, što sam promašio dosta otvorenih šuteva u drugom poluvremenu. Ali to je košarka, nekad pogodiš nekad promaši. Moraš samo da veruješ u sebe", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je svih 12 poena postigao u prvom poluvremenu, za nešto manje od 15 minuta na parketu u tom periodu, a meč je završio sa pet pogodaka iz 15 pokušaja, te imao tri skoka i dve asistencije.

"Igra je snažnija, žešća. Ovo mi je prva utamica, još ih je mnogo ispred nas. Idemo dalje", dodao je bek Kingsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: