Muslin i Bane glasali za CR, selektor i za Modrića

Kapiten Srbije Branislav Ivanović i selektor Slavoljub Muslin doprineli su svojim glasovima da Kristijano Ronaldo bude izabran za najboljeg na svetu u 2017.

Izvor: AK

Utorak, 24.10.2017.

09:50

Muslin i Bane glasali za CR, selektor i za Modrića
Foto: Getty images

Ivanović i Muslin su dali po pet poena Portugalcu, a kapiten je preostale glasove dao Lionelu Mesiju /(3) i Nejmaru da Silvi (1).

S druge strane, selektor Muslin je tri boda dao hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, Ronaldovom saigraču u Realu, a jedan vezisti Čelsija Ngolou Kanteu.

Slavljenik Ronaldo je kao kapiten Portugala naravno glasao za svoje saigrače iz Reala, najviše bodova je dao Modriću, tri Serhiju Ramosu, a jedan Marselu.

Mesi je pet poena dao Luisu Suaresu, tri Andresu Inijesti, a jedan Nejmaru. Zanimljivo je da je selektor Brazila Adenor Leonardo prednost dao Ronaldu ispred svoje najveće zvezde Nejmara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: