Bogdan trenira i zagreva se za Sanse (VIDEO)

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović radi na šuterskoj formi pred utakmicu koju njegova ekipa igra protiv Finiks Sansa od 4.00 u Toking Stik Rizort areni.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 23.10.2017.

22:15

Bogdan trenira i zagreva se za Sanse (VIDEO)
Getty images

Mediji iz Sakramenta navode da je velika mogućnost da Bogdanović zaigra za Kingse prvi put posle 13. oktobra kada je iskrenuo skočni zglob u meču sa LA Klipersima.

"Kraljevi" su tada igrali pretposlednji meč predsezone, a u međuvremenu su od početka njenog regularnog dela ostvarili po pobedu i poraz.

"Rad nikada ne prestaje" , piše na zvaničnom kanalu Kingsa uz snimak na kome srpski reprezentativac vežba šut spolja na gostujućem terenu.

Protiv Klipersa je pre povrede za 19 minuta ubacio 13 poena i upisao skok i dve izgubljene lopte. Dejv Jeger je na početku predsezone rekao da će ga postepeno ubacivati u NBA ritam, a možda je već večeras prilika da bek Kingsa počne da ulazi u igru nakon povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: