Troicki posle velike borbe poražen od Zvereva

Viktor Troicki poražen je u prvom kolu ATP Beča, pošto ga je posle tri seta i velike borbe pobedio peti igrač sveta Aleksandar Zverev – 6:3, 4:6, 6:4.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

21:12

Troicki posle velike borbe poražen od Zvereva
Getty Images

Nemac, prvi nosilac na turniru, savladao je našeg igrača posle sat vremena i 47 minuta igre i tako se plasirao u drugo kolo.

Viđena je velika borba između dvojice tenisera, a ispostaviće se pad koncetracije u trećem setu kao ključni detalj meča.

Troicki je dozvolio Zverevu da napravi dupli brejk i da povede sa velikih 3:0. Ipak, Viktor je uspeo odmah da vrati jedan brejk i da potom napravi veliki pritisak u šestom gemu.

Dva puta je srpski teniser bio na dva poena od novog brejka i totalnog povratka u meč, međutim nije uspeo da oduzme servis gem Nemcu koji je poveo sa 4:2.

Do kraja meča Zverev nije dao šansu Troickom na svoj servis, pa je tako prošao u drugo kolo. Tamo ga čeka Žil Simon koji je u dva seta pobedio Ernesta Gulbisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: