Pjongčang i Južna Koreja spremni za OI

Organizatori Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreju saopštili su da su završeni svi radovi za predstojeće Igre u Pjongčangu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 23.10.2017.

18:23

Pjongčang i Južna Koreja spremni za OI
Getty Images

Oni naveli da će se takmičenja održati uprkos bojazni oko tenzija sa Severnom Korejom.

Predsednik organizacionog odbora u Pjongčangu Li Hi-beom rekao je da je Međunarodni olimpijski komitet (MOK) jasno stavio do znanja da će se igre od 9. do 25. februara održati po planu, preneo je Asošijeted pres.

To će biti prve Zimske olimpijske igre koje se održavaju u Južnoj Koreji, a nakon poslednje probe na zvaničnoj ceremoniji paljenja Olimpijskog plamena u Olimpiji Li je rekao da "nema plan B."

On je kazao da južnokorejski zvaničnici blisko saradjuju sa svima kako bi osigurali da održavanje igara bude bezbedno. Li je dodao da ga najviše brinu vremenski uslovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: