Navijač hteo da šutne Mbapea, UEFA kaznila Seltik

Seltik ima problema sa održavanjem mira među svojim navijačima slično kao Partizan i Zvezda, samo što je jedan njihov navijač otišao korak dalje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

18:07

Navijač hteo da šutne Mbapea, UEFA kaznila Seltik
Getty images

Evropska kuća fudbala, UEFA je kaznila Seltik sa 10.000 evra jer je njegov navijač Džon Haton utrčao na teren i pokušao da šutne Kilijana Mbapea.

Incident se desio prošlog meseca kada je 21-godišnji Haton utrčao na travu Glazgov Šerif Korta i napao napadača Pari Sen Žermena u porazu Seltika 5:0. Za kaznu, Haton je proteran sa svakog meča na Ostrvu.

Ovo je dvanaesti put za šest godina da je UEFA kaznila Seltik zbog problema sa ponašanjem njegovih navijača. Prethodna kazna je bila letošnja iz jula zbog incidenata i zabranjenih transparenata na utakmici sa Linfildom. U njima je tada učestvovao i igrač Seltika Lej Grifits.

Seltik je tada kažnjen sa 23.000 evra, a kažnjen je i PSŽ zbog štete nastale na stolicama stadiona sa oko 5.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: