Murinjo odbija 65 miliona funti i 250.000 nedeljno

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da neće prihvatiti novi petogodišnji ugovor kojim bi mogao da zarađuje 250.000 funti nedeljno u Mančesteru.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 23.10.2017.

16:26

Murinjo odbija 65 miliona funti i 250.000 nedeljno
Getty images

Uprava "Crvenih đavola" se sprema da Murinju produži ugovor na pet godina za 65 miliona funti, u jeku interesovanja Pari Sen Žermena za njegove usluge.

Parižani su minulog leta pokupovali sve najskuplje što su stigli na fudbalskoj pijaci i sada su "bacili oko" na portugalskog stručnjaka.

To bi Unaj Emerija moglo da ostavi bez posla na klupi "Svetaca" u bliskoj budućnosti, piše Goal.com.

Murinjo je nedavno za TF1 rekao da još uvek kao menadžer ima svojih briga i ambicija, kao i želja da radi nove stvari.

"I ne verujem... ne, siguran sam da neću završiti karijeru u Mančester Junajtedu. Pre neki dan je moj sin koji živi u Londonu otišao u Pariz, a ne u Mančester da gleda meč. Zato što se u ovom trenutku u Parizu nalazi nešto posebno. Magija, kvalitet, mladost, to je fantastično", rekao je Murinjo.

On je dodao i da se trenutno ništa ne dešava po pitanju transfera u PSŽ.

"Ne potpisujem novi petogodišnji ugovor, ali ni ne odlazim u PSŽ. Imam ugovor i to je to. Jedino što sam rekao i što nije bilo pogrešno tumačenje mojih reči je da neću završiti karijeru u Mančester Junajtedu - i pitam vas kako je moguće u modernom fudbalu da menadžer traje 15 ili 20 godina", kaže Murinjo.

Stigao je na klupu Junajteda leta 2016. godine i ima ugovor na još dve sezone uključujući i ovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: