Pešić: I dalje peče poraz od Arsenala

Aleksandar Pešić je i na današnjoj utakmici protiv Mladosti imao zapažen učinak. Zvezdin napadač postigao je gol, a kod drugog gola zabeležio je asistenciju.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 22.10.2017.

22:31

Pešić: I dalje peče poraz od Arsenala
Foto/fkcrvenzvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Mladost iz Lučana u 14. kolu Superlige sa 2:1.

"Lepo smo krenuli, ali posle smo počeli na nepotrebne strane da trošimo energiju. Bili su grubi i počeli smo da gubimo i energiju i živce na neke takve situacije. Videćemo sutra kakav je saldo po pitanju povreda. Čak i ovu utakmicu je nekolicina nas odigralo iako ima neku povredu. I ja sam razmišljao da zatražim izmenu na poluvremenu, ali stisnuo sam zube, mora da se izdrži", rekao je Pešić i dodao:

"Kada sam došao nisam bio dovoljno spreman, izlazio sam iz povrede. Pomalo sam se i štedeo, ali sada je sve to bolje. Trudim se da me bude na svakom delu terena. Znači mi uvek kada postignem gol, volim da asistiram, zaista. Nadam se da ću i dalje nameštati golove".

Ostvarena pobeda će samo malo da popravi raspoloženje.

"I dalje peče poraz od Arsenala, nismo ga zaboravili. I bilo nam je teško da se prebacimo na ovu utakmicu, da dođemo sa punog stadiona na skoro prazan stadion. Iz naše greške smo primili gol i sami sebi smo otežali posao, ali sigurno smo priveli utakmicu kraju. Već za tri dana nam dolazi Spartak, ponovo ćemo morati da se skupimo, odmorimo koliko možemo i da na najbolji način odgovorimo na ovaj ritam utakmica", rekao je Pešić posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: