Bolt iznenađen fizičkom pripremom vozača Formule 1

Višestruki olimpijski i svetski atletski šampion, Jamajčanin Jusein Bolt, rekao je da je iznenađen dobrom fizičkom pripremom vozača Formule 1.

Izvor: SM

Nedelja, 22.10.2017.

22:15

Bolt iznenađen fizičkom pripremom vozača Formule 1
Foto: Getty Images

Penzionisani aktuelni svetski rekorder na 100 i 200 metara Bolt, označiće večeras od 21 sat početak trke Formule 1 za Veliku nagradu SAD u Ostinu, u Teksasu. Jedan od najboljih sprintera svih vremena prvi put prisustvuje trci Formule 1.

Bolt je rekao da je iznenađen fizičkom pripremom vozača i da mu je vozač Mercedesa Luis Hamilton ispričao o trčanju i trenizima koje svakodnevno obavlja kako bi ostao u formi. Bolt je rekao da mu je Hamilton prijatelj i da navija za njega.

Hamilton bi večeras mogao da osvoji četvrtu šampionsku titulu ako pobedi u Ostinu, a njegov rival Sebastijan Fetel iz Ferarija ne završi trku medju prvih pet. Britanac će krenuti sa pol pozicije, a Fetel odmah iza njega.

Uprkos tome što voli brzu vožnju, Bolt je rekao da ne bi mogao da vozi Formulu 1 pošto je suviše visok i ne bi mogao da stane u bolid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: