Trener Novog Pazara razočaran remijem

Fudbaleri Novog Pazara i Temnića 1924 odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici desetog kola Prve lige Srbije.

Izvor: SM

Nedelja, 22.10.2017.

23:55

Trener Novog Pazara razočaran remijem
Foto: Getty Images

Pred oko 800 gledalaca na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, gosti iz Varvarina poveli su golom Predraga Luke u 17. minutu, a konačan rezultat postavio je Denis Ristov devet minuta kasnije.

"Razočaran sam. Bili smo van ritma iz više razloga. Gosti su opstrukcijom došli do cilja, a očekivao sam da naši iskusni igrači mogu da se prilagode i takvoj igri. Razumem rivala, ali ne bih voleo da na takav način osvajam bodove. Svaka naša greška se kažnjava. Retko gubimo, ali to je slaba satisfakcija", rekao je posle utakmice trener Novog Pazara Marjan Živković.

Novi Pazar je sedmi na tabeli sa 15 bodova, dok je Temnić 1924 na 12. mestu i ima četiri boda manje.

"Bila je to prava prvenstvena utakmica, koja me je iznenadila kvalitetom. Igralo se tvrdo i žestoko na svakom delu terena. Prvo poluvreme odigrali smo dobro, iskoristili jednu šansu, a u drugom smo znali da sačuvamo pozitivan rezultat. Zbog toga smo i došli u Novi Pazar, za koji me vežu lepe uspomene", kazao je trener Temnića 1924 Radmilo Jovanović.

Novopazarce u sledećem kolu očekuje gostovanje Radničkom iz Pirota, dok će Temnić 1924 biti domaćin kragujevačkom Radničkom 1923. ;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: