"Ispraznila nas LE, domaće prvenstvo najvažnije"

Crvena zvezda se domaćim takmičenjima vraća utakmicom protiv Mladosti, a štoper Zvezde Srđan Babić kaže da je Superliga najvažnija za tim.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 22.10.2017.

11:55

StarSport

Babić kaže da je ekipa umorna, ali i da nema izgovora pred meč 14. kola najjače srpske lige.

"Jeste nas malo ispraznio taj susret u Ligi Evrope, mnogo je emocija bilo te večeri. Ipak, mi smo uvek maksimalno motivisani, ko god da nam je protivnik. Ne pravimo razliku da li igramo Kup, Ligu Evrope ili prvenstvo. Mi uvek idemo na pobedu i u svakoj utakmici dajemo sve od sebe da donesemo radost našim navijačima", rekao je Babić za klupski sajt.

Mada su u Ligi Evrope postizali po gol na dve od tri utakmice, fudbaleri Crvene zvezde su sa 28 golova najefikasniji u domaćoj ligi.

"Čitavoj ekipi znači što smo izuzetno efikasni u poslednje vreme u domaćim okvirima, to nam svima podiže samopouzdanje. Podigli smo lestvicu sa četiri gola na prethodnoj utakmici i nadam se da će i posle susreta sa Mladošću ostati na tako visokom nivou. Prva smo ekipa u ligi i po broju postignutih golova, što je podatak koji raduje i nas i navijače, jer na našim utakmicama uvek gledaju atraktivan fudbal. Svesni smo da moramo da budemo sve bolji iz utakmice u utakmicu i radimo na tome", istakao je Zvezdin defanzivac.

Zvezda i Mladost igraju u nedelju od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: