Bajić: Ako neki misle da budu igrači Igokee...

Dragan Bajić, trener košarkaša Igokee, nije bio zadovoljan odbranom svoje ekipe u porazu od Partizana.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

23:12

Bajić: Ako neki misle da budu igrači Igokee...
Starsportphoto

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u neverovatno efikasnoj utakmici petog kola ABA lige – 117:104.

„Ne znam šta da analiziram, ovo nije košarka koju sam ja praktikovao. Moji timovi su igrali odličnu odbranu, mislim da nismo bili nervozni, dali smo 104 poena, ali nismo igrali odbranu“, rekao je Bajić.

On je istakao da ne zna šta je razlog tome.

„Ne znam zašto nismo igrali odbranu. Posle prethodnog poraza sam rekao da sam ja krivac, ali sada će igrači morati da se uozbilje ako misle da i dalje budu igrači Igokee. Imaju Vilijams-Gos i Miler kvalitet, ali smo morali bolje da ih branimo. Moraćemo dobro da analiziramo večerašnju odbranu“, dodao je.

Vuk Radivojević kaže da su njegovi saigrači i on konstantno omogućavali protivniku lake poene.

„Čestitke Partizanu na pobedi. Ovo je druga utakmica u kojoj primamo mnogo poena. Nismo navikli tako da igramo, ponovo bez odbrani. Držali smo se napadom, ali smo celu utakmicu nervozom i glupostima podizali Partizan. Dali su nam mnogo lakih poena, trčali nam u leđa jer smo im to dozvolili. Vanja i Andrić su vrhunski šuteri, znali smo koliko je to opasno“, kazao je Radivojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: