Stojadinović novi sportski direktor FSS?

Nakon glasina da bi sa mesta selektora mogao da ode Slavoljub Muslin, pojavila se i priča da bi moglo da bude promena i na mestu sportskog direktora FSS.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

12:45

Stojadinović novi sportski direktor FSS?
StarSport

Aktuelni sportski direktor Goran Bunjevčević je nedavno bio u Rusiji u kojoj je tražio bazu za naše reprezentativce tokom Svetskog prvenstva sledeće godine.

Međutim, njegovo mesto bi do tada mogao da zauzme Zoran Stojadinović, nekadašnji sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Stojadinovic je bio sportski direktor u vreme kada je na čelu Crvene zvezde bio Vladan Lukić, a sadašnji predsednik Saveza Slaviša Kokeza je bio potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Spekuliše se da bi na mesto sportskog direktora mogao i Savo Milošević, sadašnji potpredsednik FSS, a iz Saveza je bilo i nagoveštaja da su priče o promeni selektora "dizanje tenzija", ali će više informacija o oba mesta, selektorskom i direktorskom biti poznato narednih dana.

Kao kandidat za klupu selektora se spominje Dragan Stojković Piksi. Selektor Slavoljub Muslin je za Sportski žurnal prokomentarisao da "svako može da priča šta hoće".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: