Bjelica: Borićemo se s jačima, ali nema predaje

Milko Bjelica je bio najefikasniji u pobedi Crvene zvezde nad Barselonom (90:82), u meču drugog kola Evrolige

Izvor: SM

Petak, 20.10.2017.

22:00

Bjelica: Borićemo se s jačima, ali nema predaje
StarSport

"Posle dva vezana poraza, u Kaunasu i od Budućnosti, gde se osetio umor posle teškog putovanja, dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, konsolidovali. Barselona je sjajna ekipa koja je do sada možda bila i najbolja. Sigurno je da im je bilo teško da igra ovde u ovoj fenomenalnoj atmosferi. Mislim da smo zasluženo pobedili. Nije bilo panike, dosta dobro staloženo i taktički dobro smo odigrali. Posle smo dobro kažnjavali njihovu odbranu. Ona 'trojka' u finišu dala je vetar u leđa, sigurno da je bila bitna. Nismo im dozvolili da se vrate nakon toga, njihov nalet je bio kratkog daha",Nismo im dozvolili da se vrate kada su nam se približili i kasnije smo pametno odigrali u odbrani. Pametno smo čuvali loptu i zasluženo pobedili na kraju"

On je utakmicu završio sa 23 poena (6-9 za dva, 2-4 za tri, 5-6 penali).

"Igra svakog igrača najmanje zavisi od njega, tu mnogo faktora utiče... Ne treba da se opterećujem time.Zadovoljan sam kako sam igrao i mislim da ovako moram da nastavim. Trudim se da pružam što bolje partije i na taj način da pomognem ekipi da ostvarimo što bolje rezultate", istakao je Bjelica i dodao da će Zvezda prikazati borbenu igru do samog kraja takmičenja.

"Pokušaćemo da na našem parketu, a i u gostima pobeđujemo. Igramo protiv ekipa koje su na papiru dosta jače od nas, koje imaju veće budžete i igrače s više iskustva, ali sa naše strane je uvek tu borbenost, srčana igra i naravno nećemo se predati", zaključio je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: