Bambi prvi put sa Sumom, Skender kao protiv Bojsa

Miroslav Đukić mogao bi na gostovanju Partizana u Elbasanu da protiv domaćina krene samo sa jednim klasičnim napadačem.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Četvrtak, 19.10.2017.

16:10

Bambi prvi put sa Sumom, Skender kao protiv Bojsa
Foto: Getty images

Dilema je da li će to biti Tavamba ili Ožegović, a prednost bi mogao da dobije Kamerunac s obzirom da će crno-beli morati da probijaju čvrstu odbranu Skenderbega.

Formaciju sa jednim golgeterom Đukiću omogućava situacija iza centarfora, jer će prvi put ove sezone zajedno na terenu biti Sejduba Suma i Zoran Tošić.

Reprezentativac Srbije se oporavio i bio strelac protiv Radnika proteklog vikenda, doduše iz penala, pa će preuzeti poziciju na desnom krilu.

Suma se u Surdulici dobro snašao kao plejmejker iza napadača, najavio je korisnije partije nego na krilu, pa će i u Elbasanu verovatno dejstvovati iza golgetera, tako da se na levoj strani očekuje Marko Janković.

Ostatak tima ne bi trebalo da bude promenjen u odnosu na prethodne mečeve, kao zadnji vezni će igrati Jevtović i Everton, u poslednjoj liniji dvojica Miletića, Mitrović i kapiten Vulićević, a na golu pouzdani Stojković.

Što se tiče Skenderbega, očekuje se identična postava koja je osvojila bod protiv Jang Bojsa u prošlom kolu. Jedina dilema koju ima trener Daja je mesto levog beka. Aliti bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Micija koji je pauzirao neko vreme.

Partizan gostuje Skenderbegu u Elbasanu od 21:05 časova, a crno-belima je potrebna pobeda ako žele da se vrate u borbu za plasman u drugu fazu takmičenja.

Potencijalni sastavi:

Partizan (4-2-3-1): Stojković – N.G. Miletić, Mitrovićm, N.R. Miletić, Vulićević – Jevtović, Everton – Janković, Suma, Tošić – Tavamba
Skenderberg (4-3-2-1): Šehi – Aliti, Jašanica, Radas, Vangjelji – Dita, Ljiljaj, Muzaka – Džejms, Taku – Sue

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: