EK: Obradovićeva Lokomotiva ubedljiva protiv Albe

Košarkaši Lokomotive Kuban pobedili su Albu iz Berlina sa 75:59 u drugom kolu grupe C Evrokupa.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

21:10

EK: Obradovićeva Lokomotiva ubedljiva protiv Albe
StarSport

Izabranici Saše Obradovića u drugoj i trećoj četvrtini su slomili otpor gostiju, pošto su ovaj period dobili sa 44:23.

U četvrtoj deonici samo su odradili posao i na kraju došli zasluženo do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kris Beb sa 20 poena, dok je Džo Regland ubacio 18.

Kod gostiju, Denis Kliford je bio najraspoloženiji sa 10 poena. Srpski igrač Stefan Peno odigrao je solidno – sedam poena i četiri asistencije.

U ostala dva meča ove grupe igraju Partizan i Lijetuvos Ritas, čiji tekstualni prenos možete pratiti OVDE, i Bilbao i Limož.

U prvom meču prvog kola Uniks je nadigrao Pariz 76:68 za drugu pobedu u Grupi A. Ruski tim je meč prelomio dominantnom igrom u trećem periodu koji je dobio 23:6.

Tim iz Kazanja predvodio je Džamar Smit sa 18 poena, 17 je dodao Stefan Lazme, 14 je ubacio Melvin Edžim, dok je Kvino Kolom zabeležio dabl-dabl sa 13 poena i deset asistencija, uz pet skokova.

U redovima Parižana blistao je Klemen Prepelič sa 21 poenom, mada je izgubio šest lopti, a dvocifren učinak je imao još samo Gevin Ver sa 14 poena i osam skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: