"Nagrađeni za doslednost, odlučnosti i pritisak"

Trener fudbalera Svonsija Pol Klement rekao je da je njegova ekipa na meču protiv Hadersfilda nagrađena za odlučnost i pritisak.

Izvor: B92

Nedelja, 15.10.2017.

10:44

Getty Images

"Nagradjeni smo za našu doslednost, odlučnost i pritisak. Gol je došao u pravom trenutku, kao i drugi. Uspeli smo da nađemo ravnotežu izmedju napada i odbrane", rekao je Klement za BBC.

Svonsi su pobedem od 2:0 u osmom kolu Premijer lige protiv Hadersfilda prekinuo niz od tri poraza na domaćem terenu.

"To je bila odlična predstava na svim poljima. Danas smo dobro igrali i zaslužili smo ovu pobedu. Naredna utakmica je protiv Lestera, a ovo je dobra platforma za dalji napredak. Bilo je veoma važno da pobedimo kod kuće", kazao je Klement.

Svonsi je upisao drugu pobedu u Premijer ligi i sada su 13. na tabeli sa osam bodova.

"Naši navijači su bili frustrirani, ali danas su bili fantastični i imali su razloga da nas bodre od prvog zvižduka", rekao je trener Svonsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: