Milojević: Ne želim o Arsenalu, Mačva je u subotu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan važnosti utakmice sa Arsenalom, ali da njegovi fudbaleri trenutno moraju da razmišljaju o Mačvi.

Izvor: PT

Petak, 13.10.2017.

13:13

Milojević: Ne želim o Arsenalu, Mačva je u subotu
StarSport

"Moramo da budemo realni iako znam da je Arsenal najveći događaj za zvezdašku javnost i ceo region. Ne želim da pričam o toj utakmici jer je tek u četvrtak. Moji igrači su svesni, moraju da budu, da je u ovom trenutku tema samo Mačva i, verujte mi, samo o tome razmišljamo", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 16.00 dočekati Mačvu u 13. kolu Super lige Srbije.

Upitan za bodovni saldo i da li bi pred početak sezone bio zadovoljan sa 28 bodova iz 11 utakmica, Milojević je odgovorio: "Ne razmišljam na takav način. Mogu da kažem da i ne znam koliko imamo bodova".

Milojević je istakao da će njegov tim biti maksimalno spreman za predstojeći susret i pozvao je navijače da u što većem broju podrže ekipu.

On na narednih nekoliko utakmica neće moći da računa na Abrahama Frimponga i Rikardinja, uz od ranije povredjenog Branka Jovičića.

"Potreban nam je svaki igrač. Probaćemo da dajemo šansu i omladincima. Treba i zaslužuju tako nešto", kazao je Milojević.

Crveno-beli su u prethodnom kolu, pred reprezentativnu pauzu izgubili od Napretka, što im je prvi prvenstveni poraz ove sezone.

"Bio bih najsrećniji kada bismo pobeđivali sve utakmice do kraja. Protiv Napretka smo dali sve od sebe, momci su se borili, imali šanse. Na nekim drugim utakmicama smo imali sreću. To je fudbal, idete dalje i ne razmišljate puno o tome", rekao je trener.
StarSport
Milojević je kazao da stručni štab posebno analizira svakog protivnika i da na osnovu toga odredjuje u kom će sastavu biti Zvezda.

"Veoma mi je bitan odnos prema igri, tu sam zadovoljan. Neko je u formi, neko ne, zato i postoje rotacije. Igramo i prvenstvo koje nam mnogo znači, ništa manje važniji kup i Ligu Evropa. Pravili smo takav sastav da na sve igrače mogu da računam. Uvek se opredelim za najbolji mogući sastav i ne bih rekao da li je kombinovan ili ne. Puno faktora utiče na igru", kazao je Milojević.

On je ponovio da stalno ima dilemu oko sastava. Takodje, naveo je da mu je drago zbog igre Aleksandra Pešića i Luke Adžića u Kupu protiv Dinama.

Milojević je upitan o svom učinku posle 100 dana u klubu, kao što to rade premijeri zemalja, i da li može bolje.

"Uvek može i trudim se da svakog dana budem bolji, svi moramo, to je jedini pravi put kod sportista. Neki put uspeva, neki ne. Igrači su ministri u mojoj vladi i oni moraju da budu bolji", rekao je Milojević.

Kada je reč o ekipi Mačve, trener Zvezde je rekao da je to ekipa koja ima veliki motiv.

"Mačva je dominantno prošle godine završila takmičenje u drugoj ligi i posle mnogo godina se vratila u krem srpskog fudbala. Imaju sjajne igrače i veliki motiv da igraju što bolje", kazao je Milojević.

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je navijače da u što većem broju podrže ekipu na utakmici sa Mačvom, koja je "podjednako važna" kao i ona protiv Arsenala u Ligi Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: