Cvijićeva: Da budem Federer, Ronaldo ispred Mesija

Srpska rukometašica Dragana Cvijić rekla je da bi izabrala da bude Rodžer Federer, ukoliko bi mogla da bira da bude neka druga osoba na jedan dan.

Izvor: B92

Utorak, 10.10.2017.

16:42

Cvijićeva: Da budem Federer, Ronaldo ispred Mesija
Foto: EPA/ANIKO KOVACS

U intervjuu za televiziju Evropske rukometne federacije (EHF), Cvijićeva je istakla da je, po njenom mišljenju, Švajcarac "maestro tenisa".

Cvjićeva je proteklog leta pojačala skopski Vardar i već na debiju izabrana za jednu od tri najbolje igračice prvog kola Lige šampina.

Srpska rukometašice je istakla da joj je želja da šest puta osvoji najjače žensko rukometno takmičenje, a od tog cilja je dele četiri titule.

Cvijićeva je do sada osvojila dve Lige šampiona sa ekipom Budućnosti, gde je igrala pre dolaska u Vardar. Ona je izabrala i portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda pre Lionela Mesija za najboljeg fudbalera.

Na pitanje šta više voli pse ili mačke izabrala je pse, navodeći da ima tri, a između bioskopa i žurki opredelila se za bioskop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: