Muslin: Nije bilo pisma iz Nemačke, moguće promene

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin rekao je na konferenciji za medije da u FSS nije stiglo nikakvo pismo iz Nemačke u vezi sa Filipom Kostićem.

Izvor: B92

Nedelja, 08.10.2017.

17:07

Muslin: Nije bilo pisma iz Nemačke, moguće promene
Foto: StarSport

Podsetimo, uoči duela sa Austrijom u Beču pojavile su se informacije da je HSV negodovao što je njihov krilni napadač pozvan u reprezentaciju, iako je povređen.

“Nije stiglo pismi iz Nemačke, on se dobro oseća i konkurisaće za mesto u timu. U Beču nije igrao jer smo se plašili… U sastav se vraća Nikola Maksimović, vrlo je moguće da ne počnemo u istom sastavu kao protiv Austrije”, rekao je Muslin.

Dodao je i da će biti veoma teško protiv Gruzije u ponedeljak.

“Kao što znate, spremamo se za odlučujući meč, to smo i priželjkivali, da ova utakmica bude presudna. Mislim da će biti teško, kao što rekoh kada smo igrali kod njih, nepredvidivi su, niko ih nije dva puta pobedio i nadam se da ćemo mi biti prvi. Naši momci igraju u velikim klubovima i igrali su velike utakmice. Ako odigraju kako mogu, nemam sumnji da ćemo pobediti i ići u Rusiju”, dodao je Muslin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: