UEFA opet kažnjava Zvezdu!

Crvena zvezda će meč protiv Kelna pamtiti po značajnoj pobedi od 1:0. U četvrtak je zbog tog rezultata među crveno-belima vladala velika euforija.

Izvor: MLJ

Petak, 29.09.2017.

18:50

UEFA opet kažnjava Zvezdu!
B92 / NÐ

Samo dan kasnije, UEFA euforiju razbija najavom novih kazni, kako za Zvezdu, tako i za Keln.

Nekoliko hiljada navijača Zvezde ispunilo je dva sektora stadiona Rajn Energija u Kelnu. Sa sobom su uneli baklje i razne druge predmete zbog kojih UEFA po nekoliko tačaka pokreće postupak protiv oba kluba.

Keln je na udaru zbog loše organizacije i pretresa na ulazima u stadion što je prekršaj člana 33 UEFA pravila bezbednosti i obezbeđivanja.

Priotiv domaćina se postupak pokreće i zbog bacanja predmeta na teren, čime je prekršen član 16, zbog blokiranih stepeništa kojima se izlazi sa stadiona, ali i zbog paljenja baklji.

Protiv Crvene zvezde je pokrenut postupak zbog toga što su navijači Zvezde palili baklje i zbog ubacivanja predmeta na teren.

Oba slučaja će biti procesuirana 19. oktobra, pa bi u slučaju dobrog rezultata na "Marakani" protiv Arsenala tog dana, Zvezdu svejedno moglo da sačeka vrlo neprijatno iznenađenje iz Evropske kuće fudbala.
Printscreen / UEFA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

217 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: