Šteger: Nisam iznenađen Zvezdinom kvalitetom

Trener fudbalskog kluba Keln Peter Šteger rekao je da nije iznenađen kvalitetom Crvene zvezde u večerašnjem porazu od srpskog tima.

Izvor: PT

Četvrtak, 28.09.2017.

21:39

Šteger: Nisam iznenađen Zvezdinom kvalitetom
Getty Images

"Nisam iznenadjen kvalitetom Crvene zvezde, posebno kad Zvezda razvije svoju igru, a protivnik ne deluje protiv tehnički tako jakih igrača. Odbrana Zvezde je možda malo slabija od napaada, mi smo to pokušali da iskoristimo, ali nije bilo sreće", rekao je Šteger na konferenciji za novinare posle utakmice.

Keln je poražen na svom stadionu od Crvene zvezde sa 1:0, u drugom kolu Grupe H Lige Evropa.

Šteger je ocenio da je uzrok poraza bilo veoma loše prvo poluvreme njegovih fudbalera, u kom je Zvezda postigla jedini pogodak.

Od našeg specijalnog izveštača Nemanje Đorđevića.

"Prvo poluvreme nije bilo dobro, posebno smo slabo igrali u napadu. Bilo je previše prostora, a bili smo i statični. U drugom poluvremenu smo promenili taktiku i bilo je okej, imali smo mnogo stativa. Nismo mogli više. Prvo poluvreme je presudilo", kazao je Šteger.

Nemački klub je poslednji na tabeli sa dva poraza, dok je Zvezda druga sa četiri boda, dva manje od Arsenala, a tri više od BATE Borisova.

Keln će u sledećoj utakmici igrati protiv BATE Borisova, a Zvezda protiv Arsenala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: