"Naši navijači nisu huligani, već 12. igrač"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kritikovao je nemačke medije da potenciraju moguće nerede na meču Kelna i crveno-belih.

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

19:25

Getty Images

Nemačka javnost i Keln strahuju od mogućih ispada u tom gradu, a trener crveno-belih istakao je da navijači Zvezde nisu huligani, već podrška ekipi.

Ugledni list Bild u prvi plan stavlja navijača crveno-belih Ivana Bogdanova, poznatog po tome što je prekinuo utakmicu reprezentacije Italije i Srbije u Đenovi pre sedam godina, i izražava zebnju da gosti mogu da izazovu nemire u gradu i na tribinama stadiona u Kelnu.

“Mislim da pitanje nije na mestu. Ne znam zašto se priča o huliganima, to nisu huligani, nego naši vatreni navjjači. Oni sigurno nisu najgori kao što neki žele da predstave. To jednostavno nije ukusno, a kao trener znam koliko nam naši navijači znače. Važan su deo naše istorije, uvek su 12. igrač, uvek nadjačaju sve i nama je drago što će i u četvrtak biti uz nas", ističe Milojević.

Utakmica između fudbalera Kelna i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 19.00 na stadionu Mengersdorf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: