Šteger: Zvezda je veliki klub s velikom tradicijom

Trener Kelna Peter Šteger rekao je da ekipa u meču LE protiv Crvene zvezde mora da bude koncentrisana na najosnovnije stvari jer ih očekuje težak zadatak.

Izvor: SM

Sreda, 27.09.2017.

18:30

Šteger: Zvezda je veliki klub s velikom tradicijom
Getty Images

"Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu. Ukoliko pratite srpski fudbal, znate da se tamo igra tehički veoma dobro. Pobedili su dobre timove u kvalifikacijama i puni su samopouzdanja. Očekuje nas težak zadatak. U predstojeći ulazimo sa željom da nadogradimo dobre stvari iz meča sa Hanoverom. Moramo da budemo koncentrisani na najosnovnije stvari", rekao je Šteger na današnjoj konferenciji.

Keln će četvrtak u drugom kolu Grupe H Lige Evropa od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu.

"Mislim da je grupa relativno izbalansirana.Ako ste u grupi sa Arsenalom, koji je 19 godina zaredom igrao u Ligi šampiona, ostalo nam je objektivno, samo da se borimo za to drugo mesto u grupi. Upravo to će shvatiti i Crvena zvezda i BATE Borisov kada budu igrali sa Arsenalom. Iako trenutno ne zauzimamo drugo mesto, objektivno je da smo u ravni sa srpskim i beloruskim timom", rekao je Šteger.

On je dodao da ga raduje što će njegova ekipa na ovoj utakmici imati veliku podršku navijača, uz ocenu da to "mnogo znači igračima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: