Fiorentina besna: Što ne koristite VAR?

Čelnici Fiorentine besni su na sudiju Luku Parijeta što nije koristio video tehnologiju u remiju sa Atalantom 1:1.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.09.2017.

10:40

Fiorentina besna: Što ne koristite VAR?
Foto: Tanjug/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

U redovima Viole smatraju da su oštećeni za dva penala, dok je s druge strane rival dobio neregularan jedanaesterac.

Parijeta je svirao faul nad Josipom Iličićem u kaznenom prostori Viole nakon što se on sudario sa Hermanom Pacelom, dok se nije oglasio prilikom povlačenja Davida Astorija za dres, te obaranja Gila Dijasa.

Na usporenom snimku se jasno videlo da je Leonardo Spinacola vukao Astorija za dres, a da je golman Beriša uhvatio Dijasa za skočni zglob prilikom duela jedan na jedan.

"Nemam nikakvu sumnju u vezi sa ova tri incidenta. Nije bio penal za Atalantu, a nama je trebalo da sviraju dva. Ne možemo ćutati na ove situacije kada potpuno obrišu sav trud igrača i tima. Ovo su odluke koje ne možemo da kotnrolišemo i sve je prilično kontroverzno", rekao je direktor Fiorentine Karlos Freitas.

S druge strane, trener Atalanta Đan Pjero Gasperini smatra da je "potrebna velika hrabrost da bi se žalilo na suđenje" kada protivnik ima veći posed i više šuteva na gol.

"Video sam da timovi sa posedom manjim od 50 odsto osvajaju bodove. Nebitno je kako ekipe igraju kada imamo ovakve incidente", reagovao je na ovu izjavu Freitas.

Fiorentina je 12. u Seriji A sa sedam bodova iz šest utakmica, dok je Atalanta deveta sa jednim više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: