Vejd napustio Bulse, Mirotiću 26 miliona $

Dečački san Dvejna Vejda kratko je trajao, "Fleš" je posle samo jedne sezone napustio Čikago Bulse, tim iz svog rodnog grada.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.09.2017.

09:33

Vejd napustio Bulse, Mirotiću 26 miliona $
Foto: Getty images

Dve strane dogovorile su raskid saradnje, koja je u predstojećoj sezoni trebalo da mu donese 24 miliona dolara.

Vejd je beležio 18,3 poena u proseku prošle sezone, ali je bilo jasno da se neće dugo zadržati u Bulsima kada su oni proteklog leta trejdovali Džimija Batlera i krenuli u novu izgradnju tima.

Američki mediji spekulišu da bi Vejd mogao opet da zaigra sa Lebronom Džejmsom, ovaj put u Klivlend Kavalirsima, ali nije nemoguć ni njegov povratak u Majami Hit.

Kao moguće opcije pominju se još San Antonio Sparsi i Oklahoma Siti Tander, koji je pre nekoliko dana doveo Karmela Entonija, a ranije tokom leta Pola Džordža.

U međuvremenu, Nikola Mirotić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Bulsima vredan 26 miliona dolara. Prošle sezone je prosečno beležio 10,6 poena uz 5,5 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: