Džikić o 21:2: Zavisi ko će šta da piše...

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da je Cedevita uspešnija i konkretnija ekipa od njegove i da je zbog toga osvojila Superkup ABA lige.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 24.09.2017.

10:10

Džikić o 21:2: Zavisi ko će šta da piše...
Foto: ABA liga/Mornar/Media Pro

Cedevita je sezonu počela osvajanjem prvog Super kupa Jadranske lige, pobedom u Baru nad ekipom iz Podgorice – 78:69.

"Cedevita je u ovom momentu bila uspešnija, konkretnija u nekim stvarima, uz Crvenu zvezdu je verovatno najkvalitetnija u ligi. Nama je potrebno vreme", rekao je Džikić.

Njegovi košarkaši su u prvoj četvrtini postigli samo dva poena, sa slobodnih bacanja, i gubili 19 razlike, ali su na poluvremenu vodili jedan poen.

"Koliko je loše što je početak bio nezadovoljavajući, toliko je vrlo dobro da smo vodili na kraju poluvremena. Zavisi ko će o čemu da piše, o tome da smo loše igrali u prvoj ili odlično u drugoj četvrtini", kazao je Džikić.

On je naveo da ne zna da li je njegova ekipa nekad bila bez koša iz igre u četvrtini i naveo da će analizirato zašto se to desilo i da će da "pokuša da se više ne dešava".

Džikić je ocenio da će Budućnost biti kvalitetnija kada se oporave Suad i Sead Šehović, kao i Kajl Lendri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: