Šok na 'Bernabeu', Real poražen od Betisa

Ekipa Real Madrida poražena je na Santjago Bernabeu od Betisa, 1:0, u petom kolu španske Primere.

Izvor: PT

Sreda, 20.09.2017.

23:55

Šok na 'Bernabeu', Real poražen od Betisa
Getty Images

Madriđani su potpuno razočarali pred domaćom publikom i sada zaostaju već sedam bodova za Barselonom.

Bio je "Kraljevski klub" nadmoćan tokom većeg dela utakmice, ekipa Zinedina Zidana je konstantno napadala, ali nije uspela da postigne gol.

"Kraljevići" su u 75. minutu bili najbliži golu kada je Geret Bejl lucidno petom šutirao. Međutim, njegov pokušaj uspeo je da skrene odlični Adan i da tako spreči sjajan gol Velšanina.

Betisu je poništen gol, kada je u 90. minutu Antonio Sanabrija bio u ofsajdu. Real je veliku priliku imao u nadoknadi vremena kada je mladi Borha Majoral odlično 'ciljao' glavom.

Ipka, njegov pokušaj odbranio je odlični Antonio Adan.

I onda, kada niko nije očekivao, Betis dolazi do gola u 94. minutu. Posle kontra-napada Sanabrija je odličnim šutem glavom savladao Kejlora Navasa.

U drugom meču večeri, Sevilja je minimalnim rezultatom pobedila Las Palmas. Odlučujući gol u 83. minutu postigao je Hesus Navas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: